Marlous Baselmans – uw podotherapeut

CORONA UPDATE (14-12-2020): REGULIERE ZORG BLIJFT BESCHIKBAAR.
Op 14 december j.l. zijn de nieuwe Corona maatregelen gepresenteerd. Podotherapie is een medische dienstverlening en daarom blijft de zorgverlening gewoon beschikbaar. Uiteraard wel op basis van de bestaande richtlijnen. Hier leest u wat deze richtlijnen inhouden.

Passie voor voeten !
Werken met mensen en in het bijzonder met voeten. Ja, een geweldige en boeiende bezigheid. Mensen kunnen helpen en adviseren bij voetklachten, dat doe ik graag als podotherapeut in Duizel (gemeente Eersel).

Een persoonlijke aanpak vind ik belangrijk, daarom plan ik mijn afspraken ruim in. Daarnaast heb ik bewust voor een praktijk aan huis in Duizel gekozen. Dit geeft mij de flexibiliteit om afspraken ook buiten de reguliere kantoortijden in te plannen. Indien gewenst, dan is ook een bezoek aan huis mogelijk.

Na mijn afstuderen tot podotherapeut aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven heb ik enkele jaren als podotherapeut bij een orthopedisch bedrijf gewerkt. Hiervoor ben ik 21 jaar  in de zorg werkzaam geweest.

Verder specialiseer ik mij verder en houd ik mijn vakkennis nauwgezet bij door de nieuwste ontwikkelingen op de voet te volgen. Via vakbladen en door het bijwonen van symposia en het volgen van cursussen.

Podotherapeut Marlous Baselmans in Duizel (Eersel)

We staan er niet altijd bij stil dat we onze voeten nodig hebben om ons voort te bewegen. Als onze voeten problemen gaan geven, dan pas beseffen we hoe hard we ze nodig hebben. Dan willen we graag zo snel mogelijk weer van de klachten verlost zijn en prettig lopen.

Wat maakt mijn werk zo speciaal? Het contact met de mens die graag weer zonder klachten wil lopen maakt het zo speciaal. Door in overleg een behandeling te starten, advies te geven, en het resultaat daarvan te zien maakt dat elke dag bijzonder is.