Steunzolen op maat

Heeft u last van pijnlijke of vermoeide voeten? Heeft u een pijnlijke knobbel bij de grote teen? Last van hielspoor? Dit kan meerdere oorzaken hebben zoals het ‘doorzakken’ van uw voet, intensief sporten of de gevolgen van een verzwikte enkel. Het gebruik van op maat gemaakte steunzolen kan uw klachten aanzienlijk verminderen of zelfs helemaal verhelpen.

De podotherapeutische steunzolen ondersteunen de voeten op de juiste plaats waardoor de spieren geactiveerd worden. Hierdoor zullen de de spieren actiever en sterker worden. Tevens wordt de stand van de voet bijgestuurd. Zeker bij jonge kinderen zullen na de groei de steunzolen in sommige gevallen niet meer nodig zijn.

Onderzoek met gebruik podoscoop

Het traject
Bij uw eerste afspraak wordt er een voetonderzoek en loopanalyse uitgevoerd. Uw schoenen worden bekeken en er wordt een schoenadvies gegeven. Op basis van deze gegevens wordt er gekeken welke podotherapeutische steunzolen voor u het meest geschikt zijn (ondersteunend, druk verdelend en/of stimulerend). Zes weken na aflevering van de steunzolen vindt er een controle plaats. De steunzool wordt direct aangepast indien dit nodig is.

Kosten
Door mijn persoonlijke aanpak met weinig overhead kosten kan ik de steunzolen voor een scherpe prijs leveren. Voor het volledige traject betaalt u altijd een vast bedrag van EUR 195,-. U komt dus niet voor onaangename verrassingen te staan. Bekijk hier de tarieven voor een compleet overzicht.

Podotherapeutische steunzolen worden gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering van uw ziektekostenverzekering.

Bent u slecht ter been ? Dan kom ik de steunzolen bij u thuis aanmeten.